Житомирські поліцейські проводять профілактичні рейди по нічним закладам торгівлі » Новини Житомира
 
 


Житомирські поліцейські проводять профілактичні рейди по нічним закладам торгівлі

Автор: news_maker від 20-09-2017, 21:13, переглядів: 1 051

Житомирські поліцейські проводять профілактичні рейди по нічним закладам торгівлі

Під час останніх перевірок правоохоронці виявили в обласному центрі кілька фактів незаконного продажу спиртного та тютюнових виробів. Наприклад під час перевірки одного з нічних кіосків на Великій Бердичівській поліцейські задокументували продаж сигарет за відсутності ліцензії на право їх реалізації. В результаті продавчиню притягнуто до адміністративної відповідальності. А продавець кіоску по вулиці Перемоги після 22-ї години продовжив торгівлю, порушивши встановлений режим роботи закладу. За вказаним фактом поліцейські склали адміністративний протокол.
Як повідомляє відділ комунікації поліції області, упродовж кількох останніх днів дільничні офіцери поліції провели рейди і по оселях, господарі яких виготовляють самогон. У результаті виявлено 11 таких фактів. Саморобну продукцію поліцейські вилучили та знищили. З громадянами, які займались самогоноварінням, проведено профілактичні заходи. Окрім того, за куріння у заборонених місцях складено понад 30 адмінпротоколів, ще близько півтора десятка житомирян притягнено до адміністративної відповідальності за розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або перебуванні у громадських місцях у стані алкогольного сп'яніння.
Правоохоронці закликають житомирян дотримуватися антиалкогольного законодавства. А у разі, якщо Ви помітите, що спиртне або цигарки продають дітям, негайно повідомте про цей факт за номером "102".

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: