Антирейдерський штаб розглянув 11 звернень » Новини Житомира
 
 


Антирейдерський штаб розглянув 11 звернень

Автор: news_maker від 26-09-2017, 19:52, переглядів: 881

Антирейдерський штаб розглянув 11 звернень

Представники антирейдерського штабу розглянули 11 звернень від фермерських господарств та керівників сільськогосподарських підприємств щодо порушення прав землевласників. А також попередили скоєння правопорушення щодо заволодіння посівами гречки СФГ «Шанс» Романівського району на площі 90 га.

Про це інформує управління агропромислового розвитку ОДА.

«Станом на 25 вересня проведено три засідання оперативного штабу, на яких розглянуто 11 звернень, які надійшли від фермерських господарств та власників земельних і майнових паїв, керівників сільськогосподарських підприємств. Основний зміст звернень – порушення прав землевласників і землекористувачів, подвійна реєстрація договорів оренди земельних ділянок у Хорошівському та Романівському районах, незаконне заволодіння майном реформованого КСП «Левківське» Житомирського району. За оперативним реагування штабу було попереджено скоєння правопорушення щодо заволодіння посівами гречки СФГ «Шанс» Романівського району на площі 90 га», – зазначається у повідомленні управління.

За підсумками проведення засідань антирейдерського штабу прийнято прийнято рішення – звернутися до Головного управління національної поліції у Житомирській області щодо здійснення супроводу зареєстрованих кримінальних проваджень по СФГ «Шанс», ПП «ВВ Агро».

Оперативний штаб із забезпечення прав і свобод власників земель чи збіжжя створено з метою забезпечення захисту аграріїв від спроб рейдерських захоплень землі чи урожаю, швидкого й ефективного реагування на будь-які незаконні дії стосовно протиправного захоплення майна, надання правової допомоги в оформленні правовстановлюючих документів на земельні ділянки, сприяння правоохоронним органам у фіксації вчинених правопорушень в області.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: