Рух автомобільною дорогою Житомир - Могилів–Подільський в межах Вінницької області перекрито » Новини Житомира
 
 


Рух автомобільною дорогою Житомир - Могилів–Подільський в межах Вінницької області перекрито

Автор: news_maker від 27-09-2017, 12:29, переглядів: 703

Рух автомобільною дорогою Житомир - Могилів–Подільський в межах Вінницької області перекрито

У зв’язку з надзвичайною подією поблизу м. Калинівки рух автомобільною дорогою М-21 Житомир - Могилів–Подільський в межах Вінницької області перекрито.

Служба автомобільних доріг у Житомирській області надає рекомендований маршрут руху по а/д М-21 Виступовичі - Житомир - Могилів- Подільський (через м. Вінницю) з м. Житомира в напрямку м. Вінниця:

з міста Бердичів по автомобільній дорозі Р-31 Бердичів - Хмільник - Літин - /М-12/ - Вінницька область: виїзд на М-12 (напрямок Вінниця – Хмельницький),
з а/д М-21 Виступовичі - Житомир - Могилів- Подільський (через м. Вінницю) км 224+953 (обхід м. Бердичів) – на а/д О 060306 Бердичів – Вчорайше - Ружин - Городок - Вінницька область: Погребище – Липовець – М-12 (Немирівське шосе).

Також закрито рух інших видів транспорту, у тому числі:

- залізничного транспорту на перегоні Сосенка – Калинівка Південно-Західної залізниці;
- повітряного транспорту в радіусі 50 кілометрів від м. Калинівка.

Нагадаємо, що вночі з 26 на 27 вересня особовий склад підрозділів поліції Житомирської області було підняті по тривозі у зв’язку з надзвичайною подією поблизу м. Калинівки Вінницької області. Сформований з 70 поліцейських зведений загін резервних сил вирушив до зони лиха для залучення до виконання першочергових завдань з охорони публічного порядку, допомоги у проведенні евакуації місцевого населення та охороні залишеного людьми майна.

26 вересня близько 22:00 до Державної служби України з надзвичанйи ситуацій надійшла інформація про вибухи боєприпасів на території арсеналу Міністерства оборони України поблизу м. Калинівка. Здійснено оповіщення жителів м. Калинівка та населених пунктів в 10-кілометровій зоні.

Станом на 10:00 евакуйовано понад 30 000 чоловік. Заходи з евакуації населення продовжуються. Для перевезення евакуйованого населення залучено 50 автобусів, 10 карет швидкої медичної допомоги та психологи ДСНС. За оперативною інформацією травмовано 2 особи яких госпіталізовано до медичних закладів.

Підрозділами ДСНС ліквідовано загоряння 4 житлових будинків, що виникло внаслідок влучання боєприпасів.

Відключено лінії електропередач Калинівка-УкрФлора та Калинівка-Лаврівка. Відключено газопостачання с. Дорожнє, с. Медвідка, с. Лаврівка.

До ліквідації наслідків надзвичайної ситуації всього залучено 691 чоловік та 149 одиниць техніки. Від ДСНС — 195 чоловік та 49 одиниць техніки, у тому числі 1 літак АН-32П, від Національної поліції 270 чоловік та 60 одиниць техніки, Нацгвардія - 136 чоловік та 20 одиниць техніки, від Мінстераства оборони України — 30 чоловік особового складу та 5 одиниць техніки, у тому числі 2 пожежних танки, від ПАТ «Укрзалізниця» 3 пожежних потяга. Крім того, від Міністерства охорони здоров’я працює 30 медиків та 10 автомобілів швидкої допомоги.

До місця події направлено 20 піротехнічних розрахунків ДСНС чисельністю 98 чоловік та 48 одиниць техніки. Приведено в готовність 30 пожежних розрахунків чисельністю 150 чоловік.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: