У Житомирі хлопця мало не вбило струмом через селфі на електричці » Новини Житомира
 
 


У Житомирі хлопця мало не вбило струмом через селфі на електричці

Автор: news_maker від 28-09-2017, 13:37, переглядів: 797

У Житомирі хлопця мало не вбило струмом через селфі на електричці

За попередніми даними, хлопець видерся на дах електропотяга та зазнав травм від ураження електрострумом. Нині підліток у тяжкому стані знаходиться у лікарні. Поліцією розпочато розслідування.
27 вересня близько 18.50 до Житомирського відділу поліції надійшло повідомлення про травмування підлітка на одній із залізничних колій неподалік міського вокзалу.
На місці події працівники слідчо-оперативної групи поліції з’ясували, що хлопець спробував залізти на вагон електропотяга, аби зробити фото. Він доторкнувся до електричної дуги, унаслідок чого зазнав ураження. Очевидцем події став місцевий охоронник, який і викликав «швидку допомогу» та поліцію.
Хлопця, як з’ясувалось, 13-річного житомирянина, було госпіталізовано до Житомирської обласної лікарні. За оцінками медиків, унаслідок електротрами він отримав опіки близько 60% тіла та знаходиться у тяжкому стані.
Нині поліцейські з’ясовують причини та обставини події. Попередня правова кваліфікація – ст. 128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: