Бердичівський район отримає ще 40 тисяч листів шиферу » Новини Житомира
 
 


Бердичівський район отримає ще 40 тисяч листів шиферу

Автор: news_maker від 29-09-2017, 12:09, переглядів: 903

Бердичівський район отримає ще 40 тисяч листів шиферу

Ще 40 тисяч листів шиферу до попередніх 10 тисяч отримає населення Бердичівського району та м. Бердичів на ремонт пошкоджених дахів.

Про це повідомив голова облдержадміністрації Ігор Гундич, який сьогодні, 29 вересня, разом із головою облради Володимиром Ширмою провели засідання комісії з питань ТЕБ та НС.

За їх пропозицією керівників області 4 мільйони гривень з обласного резервного фонду комісія вирішила спрмувати на ліквідацію наслідків граду у Бердичівському районі та м. Бердичеві.

«Щоб приймати рішення про надзвичайну ситуацію регіонального рівня зі збитками у 70 млн грн, нам необхідні всі документи – акти, кошторисна документація і проекти. Тоді ми зможемо вийти зі зверненням до Кабінету Міністрів. Пропоную, поки не буде повного переліку документів, визнати подію надзвичайною ситуацією місцевого рівня та виділити з обласного резервного фонду 4 млн грн для придбання шиферу для населення. Так ми зможемо закупити близько 40 тисяч листів шиферу і вирішити проблему населення», – зазначив Ігор Гундич.

Як тільки документи будуть готові, комісія з питань ТЕБ та НС прийматиме рішення про визнання надзвичайної ситуації регіонального рівня. Експертні висновки робитиме профільний департамент облдержадміністрації.

Бердичівський район отримає ще 40 тисяч листів шиферу
Бердичівський район отримає ще 40 тисяч листів шиферу

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: