У Попільні горіла сушильна вежа для сої » Новини Житомира
 
 


У Попільні горіла сушильна вежа для сої

Автор: news_maker від 2-10-2017, 19:27, переглядів: 1 727

У Попільні горіла сушильна вежа для сої

2 жовтня о 03:08 до Служби порятунку «101» смт Попільня надійшло повідомлення про пожежу в металевій сушарці на території сільськогосподарського підприємства, що займалося збором та переробкою зернових культур.

З’ясувалося, що займання виникло у сушильній вежі під час процесу сушки сої. Помітивши, що тліє зерно у вежі, черговий працівник підприємства встиг вивільнити половину сої, спустивши 20 тонн. Потім відключив подачу газу для сушки та спробував самостійно загасити пожежу, для чого використав 5 вогнегасників. Проте коли зрозумів, що не впорається, викликав вогнеборців.

По прибуттю на місце події пожежно-рятувального підрозділу з’ясувалося, що існує загроза поширення пожежі через транспортери у розташовані по обидві сторони від сушарки складські приміщення, де зберігалося зерно. Тож одночасно з гасінням сої рятувальники охолоджували металеві конструкції споруди та сусідніх будівель.

О 03:30 загоряння вдалося локалізувати. Через високу температуру всередині сушарки та важкий доступ до тліючої у вежі сої, ліквідація пожежі тривала до 09:30.

На гасіння залучалося 2 пожежні автомобілі та 7 чоловік особового складу. Вогнем пошкоджено 20 тонн сої.

Усі обставини події наразі встановлюються фахівцями.

У Попільні горіла сушильна вежа для сої

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: