У Малині молодик ножем травмував двох перехожих » Новини Житомира
 
 


У Малині молодик ножем травмував двох перехожих

Автор: news_maker від 2-10-2017, 19:43, переглядів: 966

У Малині молодик ножем травмував двох перехожих

1 жовтня уночі до поліції надійшло повідомлення про бійку на одній з вулиць райцентру. На місці події поліцейські з’ясували, що у результаті конфлікту ножові поранення отримали двоє чоловіків, які намагалися розборонити опонентів. Одного з травмованих доставили до реанімаційного відділення, іншому - медики надали допомогу без госпіталізації. Підозрюваного у нанесенні ушкоджень затримано.
За зібраною поліцейськими на місці події інформацією, конфлікт виник між двома група молодики раптово – двоє чоловіків не розійшлися на вулиці. Однак емоції, підсилені алкоголем, швидко перейшли у силове протистояння.

Окремі очевидці інциденту намагалися заспокоїти та втихомирити дебоширів.
У ході цих розбірок один з учасників конфлікту вихопив ножа та почав наносити ним удари.

У результаті численні проникаючі поранення грудної клітини отримав 44-річний житель м. Запоріжжя, який приїхав до м. Малина у гості. Чоловіка госпіталізували до реанімаційного відділення лікарні.
За отриманими свідченнями, він намагався заспокоїти конфліктуючі сторони, натомість поставив під загрозу власне життя.
Ще один травмований – 22-річний місцевий житель, якому уникнути серйозних поранень, ймовірно, допоміг верхній одяг. У хлопця діагностовано дотичні травми.
Молодика, який, за словами очевидців, і схопився за ножа, затримали на місці події та передали прибулим поліцейським. Він виявився 21-річним жителем райцентру. Нині його затримано відповідно до ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.
Причину своїх дій парубок не пояснює.
- Близько тижня тому хлопець уже потрапляв у наше поле зору, учинивши у райцентрі дрібне хуліганство, - розповів начальник Малинського відділення поліції Михайло Старовойт. – Нині йому за накоєне може загрожувати покарання у вигляді реального терміну позбавлення волі.
Затриманому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 15 (Замах на злочин) та ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

У Малині молодик ножем травмував двох перехожих
У Малині молодик ножем травмував двох перехожих

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: