На колегії департаменту праці та соцзахисту розповіли скільки грошей область витрачає на інтернати » Новини Житомира
 
 


На колегії департаменту праці та соцзахисту розповіли скільки грошей область витрачає на інтернати

Автор: news_maker від 3-10-2017, 20:03, переглядів: 724

На колегії департаменту праці та соцзахисту розповіли скільки грошей область витрачає на інтернати

З початку року на утримання інтернатів передбачено 178 мільйонів 563 тисячі гривень. Але ще при формуванні цьогорічного обласного бюджету, щоб провести в приміщеннях ремонти, замінити вікна та двері, виділено додатково майже 5 мільйонів гривень. Аби забезпечити ці установи електроенергією, газом, водою та твердим паливом область за рік витратить 20,5 мільйонів гривень, каже заступник начальника відділу соціального обслуговування населення та стаціонарних установ Юрій Пінчук:
"Хочу зазначити, що для забезпечення сталого температурного режиму в приміщеннях інтернатних установ у опалювальний період, сьогодні вже придбано 136,3 тонн вугілля, 154,6 тонн торфобрикету, 4 тисячі 442, 7 кубічних метри дров та 20 тонн рідкого палива".

Також Юрій Пінчук додає, що в останні роки, коли не вистачає грошей на утримання інтернатів, згідно з постановою Кабміну, використовуються кошти Пенсійного фонду. За їх рахунок вдалося підвищити фінансове забезпечення на утримання однієї людини:
"Вартість харчування, з урахуванням коштів спеціального фонду, в дитячих будинках-інтернатах у середньому становить 61 гривню, у дорослих – 40 гривень. Вартість медикаментів – 5,8 гривень та 3,65 грн. – у дорослих. Вже з початку цього року пенсійними коштами поповнено бюджет будинків-інтернатів на суму 20 мільйонів 603,9 тисяч гривень".

Юрій Пінчук каже, що усі інтернати області з системи соцзахисту в цілому забезпечені одягом, харчуванням та кваліфікованою медичною допомогою.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: