На Житомирщині судитимуть посадовців за підробку документів щодо надання в оренду ставка » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині судитимуть посадовців за підробку документів щодо надання в оренду ставка

Автор: news_maker від 4-10-2017, 21:44, переглядів: 1 002

На Житомирщині судитимуть посадовців за підробку документів щодо надання в оренду ставка

Бердичівською місцевою прокуратурою затверджено обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактами службового підроблення, вчиненого заступником керівника відділу одного із районів ГУ Держгеокадастру в області та підроблення офіційних документів, використання завідомо підроблених документів інженером-землевпорядником державного підприємства.
Досудовим розслідуванням установлено, що протягом вересня-листопада 2011 року інженер-землевпорядник підприємства підробив проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки (ставка), що надавався в оренду особі для рибогосподарських цілей загальною площею 29,7 га, що у с. Молочки Чуднівського району.
У подальшому підроблені документи були надані заступнику керівника відділу одного із районів ГУ Держгеокадастру в області. Посадовець, у свою чергу, знаючи про підроблення документів, також вчинив службове підроблення, внісши до офіційних документів неправдиві відомості, завірив своїм підписом та поставив печатку Держкомзему.
Такими чином, унаслідок незаконних дій землевпорядника та посадової особи Держкомзему, на підставі підроблених документів, виготовлено проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки (ставка) площею майже 30 га.
Наразі обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 3, ч. 4 ст. 358, ч. 1 ст. 366 КК України скеровано до Чуднівського районного суду.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: