Суд визначить вартість репутації Інформ-Ресурсів » Новини Житомира
 
 


Суд визначить вартість репутації Інформ-Ресурсів

Автор: news_maker від 6-11-2012, 17:40, переглядів: 1 613

Суд визначить вартість репутації Інформ-Ресурсів

Завтра 7 листопада 2012 року о 10:00 Богунський районниц суд м.Житомира (кабінет 412) розгляне справу за позовом ДП “Інформ-Ресурси” до політичної партії “Демократичний Альянс” з вимогою виплатити 100 000 гривень моральної шкоди.

Дана справа стала відповіддю підприємства «Інформ-Ресурси» на рейди активістів ДемАльянсу до паспортних столів та поширення інформації про не обов’язкові послуги, за які у громадян вимагають сплату коштів.

Завтрашнє слухання – це вже друге засідання в даній справі. Як повідомляє пресс-служба Демократичного Альянсу: «Вперше суд розглянув справу 11 вересня 2012 року, але повноцінного розгляду справи так і не відбулося, адже представник Інформ-Ресурсів заявив, що він не володів інформацією, кого саме хоче бачити в якості відповідача політичну партію в цілому чи керівника особисто.» В ДемАльянсі вважають, що судовий позов був поданий для психологічного тиску на активістів, а сума позову це розмір недоотриманих коштів після поширення інформації про схеми підприємницької діяльності Інформ-Ресурсів в паспортних столах.

Представник юридичної фірми, яку найняли в Інформ-Ресурсах просив про перенесення слухання, для того, щоб з’ясувати дану інформацію в своїх замовників та зробити уточнення в позовній заяві.

Співвідповідачами в справі також є ЗМІ які поширювали інформацію про події в паспортних столах, зокрема редакції «Першого Житомирського інформаційного порталу» та газети «20 хвилин».

Нагадаємо, що 4 вересня 2012 року ДемАльянсівці провели оригінальну акцію протесту. Активісти вирішили не чекати суду і повернули “свій борг” достроково. Бетонний болт від ДемАльянсу “Інформ-Ресурсам” став символом боргового зобов’язання.

Довідково:


Державне підприємство «Інформ-ресурс», яке займається здирництвом на закордонних паспортах, подало в суд на голову Житомирської парторганізації Демократичного Альянсу Дмитра Ткачука. Причиною позову стала публікація документів про перевірку ДП «Інформ-ресурс» Державною фінансовою інспекцією. Перевіркою, зокрема, було виявлено фінансових порушень на суму близько 10 мільйонів гривень. На думку представників ДП «Інформ-ресурс» публікація завдала моральної шкоди діловій репутації на суму в 100 000 гривень.

За тривалий час кампанії «Стоп свавіллю в паспортних столах» ДемАяльнс має чимало фото- і відеодоказів того, як представниками ДП «Інформ-ресурси» видаються свавільні квитанції на оплату необов’язкових послуг.

Кампанія «Стоп свавіллю в паспортних столах!» Демократичного Альянсу покликана зупинити побори з громадян при оформленні закордонного паспорту для тимчасового виїзду закордон.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: