Рецидивіст в обласному центрі промишляв пограбуваннями перехожих » Новини Житомира
 
 


Рецидивіст в обласному центрі промишляв пограбуваннями перехожих

Автор: news_maker від 11-10-2017, 13:31, переглядів: 938

Рецидивіст в обласному центрі промишляв пограбуваннями перехожих

33-річний рецидивіст в обласному центрі промишляв пограбуваннями перехожих, зриваючи золоті прикраси та відбираючи мобільні телефони. Нині встановлена його причетність щонайменше до чотирьох таких випадків в обласному центрі та одного – у районі. Досудове розслідування триває.
Працюючи над розкриттям низки схожих за характером вчинення грабежів у м.Житомирі, оперативники поліції відпрацьовували на причетність до них визначене коло осіб. Усі вони раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності, у тому числі і за подібні злочини. У результаті таких перевірок правоохоронці викрили підозрюваного у вчиненні принаймні двох пограбувань.
– Це 33-річний житомирянин, раніше судимий за грабежі. Зірваними з людей ланцюжками і чужими мобільними телефонами він «заробляв» собі на випивку, - розповів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока.
Жертвою грабіжника ще у серпні п.р. стала 26-річна житомирянка. На сходинковому майданчику у під’їзді багатоквартирного будинку незнайомець зірвав з її вух сережки та видер з рук мобільник.
А у вересні той же чоловік за схожих обставин з шиї 52-річного жителя обласного центру зірвав вартісний золотий ланцюжок з підвіскою, завдавши збитку загалом на 10 тисяч гривень.
Обидва заявника упізнали у підозрюваному свого кривдника. Окрім того, причетність його до пограбування чоловіка підтвердилася й записами з камер відеоспостереження.
У рамках відкритих за ст.186 (Грабіж) ККУ кримінальних проваджень затриманого перевіряють на причетність до інших подібних злодіянь в обласному центрі.
За чинним законодавством чоловікові може загрожувати до 6 років позбавлення волі.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: