На Овруччині лісівники перекривали залізничну колію » Новини Житомира
 
 


На Овруччині лісівники перекривали залізничну колію

Автор: news_maker від 11-10-2017, 14:52, переглядів: 1 015

На Овруччині лісівники перекривали залізничну колію

Протестну акцію проводили працівники Овруцького лісгоспу та Овруцького спецлісгоспу на залізничній станції Бережесть, що на Житомирщині. У середу вони на одну годину перекрили відрізок колії Овруч-Виступовичі. До таких дій лісівники вдалися через напружену ситуацію з подачею залізничних вагонів для відвантаження лісопродукції: вже впродовж двох місяців ці підприємства відчувають гостру нестачу вагонів.
"З початку цього місяця до підприємства надійшло лише 2 залізничних вагони, - наголошує директор державного підприємства "Овруцьке спеціалізоване лісове господарство" Олександ Шевчук, - а для ритмічної роботи лісгоспу їх необхідно 20".
"Сьогодні ми проводимо попереджувальну акцію протесту, бо не розуміємо, чому лісгосп не отримує вагонів, - пояснюють свою позицію лісівники. - Не маючи змоги відвантажити готову продукцію, підприємства простоюють, а далі може розпочатися скорочення працівників".
До протестувальників прибув начальник Коростенської дирекції залізничних перевезень. Вислухавши лісівників, він пообіцяв розібратися в ситуації та допомогти у вирішенні проблемного питання, інформує прес-служба обласного управління лісового та мисливського господарства.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: