У Новоград-Волинському під час пожежі в будинку сусіди врятували 2-річного хлопчика » Новини Житомира
 
 


У Новоград-Волинському під час пожежі в будинку сусіди врятували 2-річного хлопчика

Автор: news_maker від 16-10-2017, 21:50, переглядів: 1 136

У Новоград-Волинському під час пожежі в будинку сусіди врятували 2-річного хлопчика

13 жовтня об 11:02 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в с. Ярунь Новоград-Волинського району.

Як з’ясувалось, під час події вдома батьків не було, вони поралися в городі. 2-річний хлопчик знаходився в будинку один. За словами матері, вона вийшла наколоти дрова й на 10 хвилин залишила дитину наодинці. Але цього часу вистачило, щоб хлопчик знайшов сірники й почав з ними гратися.

Побачивши дим, селяни разом з матір’ю повідомили рятувальників та побігли до будинку. Через вхідні двері вони потрапили всередину оселі та винесли дитину з будинку. Внаслідок пожежі 2-річний хлопчик отримав опіки обох нижніх кінцівок та отруївся продуктами горіння. Постраждалого госпіталізували до Новоград-Волинської центральної районної лікарні.

Бійці ДСНС об 11:30 пожежу локалізували, а о 13:05 – ліквідували. Вогнеборці запобігли поширенню полум’я по всій площі оселі та на розташовану поруч господарчу споруду. Вогнем знищено майно в двох житлових кімнатах та 24 кв.м перекриття. Попередня причина пожежі – дитячі пустощі з вогнем.

У Новоград-Волинському під час пожежі в будинку сусіди врятували 2-річного хлопчика

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: