Лікарі області провели огляд жителів Овруцького району » Новини Житомира
 
 


Лікарі області провели огляд жителів Овруцького району

Автор: news_maker від 20-10-2017, 10:32, переглядів: 1 268

Лікарі області провели огляд жителів Овруцького району

Бригада лікарів Обласної клінічної лікарні ім. О.Ф.Гербачевського, обласної дитячої клінічної лікарні та обласного онкологічного диспансеру провели огляд жителів Овруцького району.

Про це повідомляє управління охорони здоров’я ОДА.

За інформацією управління, плановий виїзд лікарів у район та обстеження місцевого населення відбувся вчора, 18 жовтня. Жителів Овруцького району оглядали отоларинголог, офтальмолог, акушер-гінеколог, проктолог, кардіолог обласної клінічної лікарні, лікар-хірург обласної дитячої клінічної лікарні та хірург-онколог обласного онкодиспансеру.

Огляди мешканців району пройшли на базі поліклініки Овруцької ЦРЛ та поліклініки районної лікарні с. Словечно. Всього було оглянуто 145 хворих, у т.ч. 28 дітей.

З числа оглянутих 44 хворих (у т.ч. 15 дітей) було направлено на дообстеження та подальше лікування на третинний рівень надання медичної допомоги: в обласну клінічну лікарню – 27 хворих (5 хворих з отоларингологічними захворюваннями, 1 потребує оперативного втручання, 7 хворих з гінекологічними захворюваннями, 2 хворих потребують оперативного втручання, 6 хворих з проктологічними захворюваннями, з них 4 хворих потребують оперативного втручання; 6 хворих з серцево-судинними захворюваннями, 3 хворих з офтальмологічними захворюваннями); в обласну дитячу клінічну лікарню - 15 хворих (12 дітей хірургічного профілю, з них 8 дітей направлено на операцію та 3 дітей офтальмологічного профілю) і 2 хворих з онкологічними хворобами в обласний онкологічний диспансер, яким необхідна операція.

Під час проведення оглядів лікар-офтальмолог провела на місці амбулаторну операцію з видалення стороннього тіла з глибоких шарів лівого ока жителю с. Словечно, який отримав травму під час роботи з кутошліфувальною машиною.

Заступник головного лікаря ЦРЛ з амбулаторно-поліклінічної роботи Олександр Дєдух повідомив, що спеціалістами районної поліклініки постійно надається як планова, так і ургентна та організаційно – методична допомога амбулаторно – поліклінічним закладам Овруцького району.

Жителі Овруцького району, які пройшли огляд, отримали консультації вузькопрофільних спеціалістів та висловили сподівання на те, що подібні медичні огляди будуть систематичними.

На виконання окремого доручення голови облдержадміністрації Ігоря Гундича управління охорони здоров’я облдержадміністрації продовжує планові виїзди вузькопрофільних лікарів в райони для проведення медичних оглядів місцевого населення.

Лікарі області провели огляд жителів Овруцького району
Лікарі області провели огляд жителів Овруцького району
Лікарі області провели огляд жителів Овруцького району
Лікарі області провели огляд жителів Овруцького району

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: