У Малині жорстоко побили 17-річну дівчину » Новини Житомира
 
 


У Малині жорстоко побили 17-річну дівчину

Автор: news_maker від 23-10-2017, 14:20, переглядів: 1 260

У Малині жорстоко побили 17-річну дівчину

18 жовтня до відділення поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію до реанімаційного відділення лікарні жінки, яка лежала на вулиці без свідомості. Поліцейські встановили, особу потерпілої, а також те, що її побили та залишили на вулиці знайомі через борг. Нині триває з’ясування усіх обставин.
Увечері 17 жовтня до будинку, де проживає дівчина з матір’ю, зайшли троє осіб: двоє жінок та чоловік. Їх розмова з потерпілою перейшла у з’ясування стосунків та нанесення неповнолітній ударів. Відтак дівчина, рятуючись від побиття, вибігла з будинку.
Як встановили згодом поліцейські, трохи пізніше вона знову зустрілась зі своїми кривдниками і навіть ніби помирилась. Принаймні, за їх словами, близько першої ночі 18 жовтня вони разом розпивали спиртне. Проте конфлікт після вжиття алкоголю лише посилився і дівчину знову почали бити, вимагаючи повернути борг. Коли потерпіла втратила свідомість, залишили лежати просто на вулиці.
Уранці, близько 7.30, її там знайшли перехожі. На момент госпіталізації у дівчини було діагностовано закриту черепно-мозкову травму, набряк головного мозку та загальне переохолодження тіла.

За вказаним фактом проводиться досудове розслідування за ознаками кримінального провадження за ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.
- Усіх учасників події встановлено. Проводяться необхідні слідчі дії для з’ясування ролі кожного з них у нанесенні дівчині тілесних ушкоджень, - прокоментував начальник Малинського відділення поліції Михайло Старовойт. – Подібні дії караються позбавленням волі на термін від 5 до 8 років.
Також вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: