Які бувають види підлогових газових котлів опалення » Новини Житомира
 
 


Які бувають види підлогових газових котлів опалення

Автор: news_maker від 23-10-2017, 22:19, переглядів: 1 568

 

Які бувають види підлогових газових котлів опалення

Газовий котел не зазнав особливих змін за останні роки. Деякі удосконалення, звичайно, торкнулися їх, але кардинальних змін не відбулося. Газові установки на сьогоднішній день — найвищий показник продажів опалювальні прилади, оскільки блакитне паливо є недорогим видом опалення.


Які бувають види підлогових газових котлів опалення


Газовий котел не зазнав особливих змін за останні роки. Деякі удосконалення, звичайно, торкнулися його, але кардинальних змін не відбулося. Газові установки на сьогоднішній день — найвищий показник продажів опалювальних приладів, оскільки блакитне паливо є недорогим видом опалення

Підлогові агрегати здатні обігрівати великі приміщення, мають хороший ККД і не вимагають постійного догляду і контролю. Установка даного обладнання проводиться тільки в провітрюваних приміщеннях, обов'язкова наявність димоходу.


Тепер що стосується конструкційних особливостей і типів підлогового обладнання.


Теплообмінники можуть бути виконані з чавуну чи сталі. Чавунні більш стійкі до корозії і служать значно довше, ніж сталеві. Але чавун потребує акуратного транспортування, оскільки є дуже крихким матеріалом. Котли зі сталевими теплообмінниками мають невелику вагу, ударостійкі, але більш схильні до корозії. Щоб уникнути корозійного руйнування, потрібно дотримуватися температурного режиму, не допускаючи зниження температури нижче точки роси.

Газові підлогові котли оснащуються надувним або атмосферним пальником. Перший тип має більш просту конструкцію і невисоку ціну. Потужність таких агрегатів коливається в інтервалі від 10 до 80 кВт. Устаткування з надувним пальником працює дуже шумно, але має високий ККД і потужність його досягає кілька тисяч кВт, але і коштує воно значно дорожче.

Деякі моделі газових приладів підлогового типу можуть працювати незалежно від джерел електроживлення, що дуже актуально для регіонів, де є проблема з перебоями постачання електроенергії.


Існує 3 види підлогових котлів:

  • одноступінчаті;
  • двоступінчасті;
  • з модуляцією.

Для другого типу характерна дворівнева робота потужності, а для третього — можливість регулювання потужності. Доцільно і раціонально застосування двоступеневих установок та моделей з модуляцією.

Газові підлогові агрегати можуть бути одноконтурними та двоконтурними. Одноконтурні трохи дешевші й мають просту конструкцію. Двоконтурні крім обігріву приміщення ще й забезпечують споживачів гарячою водою.

За типом циркуляції дане обладнання виконується з природним або примусовим циклом. Функціонування по природному циклу здійснюється мимовільно за рахунок перепаду щільності теплоносія. А при примусової циркуляції встановлюється електричний насос для вирішення цього завдання.


Камери згоряння в підлогових котлах бувають 2 типів:

  • відкритого;
  • закритого.

У разі відкритого типу повітря надходить у пристрій з кімнати. У другому випадку повітря береться з вулиці, відповідно таке обладнання потребує електроживлення.

Усі види та ціни підлогових газових котлів можно подивитися на сайті: https://pn.com.ua/ct/4303/?ff=9773-9780.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: