В Коростені планують закрити кілька котелень і ще кілька – об'єднати » Новини Житомира
 
 


В Коростені планують закрити кілька котелень і ще кілька – об'єднати

Автор: news_maker від 24-10-2017, 17:50, переглядів: 973

В Коростені планують закрити кілька котелень і ще кілька – об'єднати

Робитиметься це в рамках оптимізації мережі теплопостачання міста. Про це в ефірі коростенського телебачення розповіли керівник КП "Теплозабезпечення" Тетяна Баранівська та начальник міського управління житлово-комунального господарства Валерій Мартинюк:
"Підприємство "Теплозабезпечення" тільки котелень нараховує 37, немає жодного міста в нашій області, де була б така кількість котелень. Тому підприємство намагається мінімізувати свої втрати, щоб це і не впливало на тариф. Підприємство планує закрити чотири котельні, нерентабельні котельні – по вулиці Першого травня 35, Корольова 32, Каштанова 15 та Жовтнева 69. Я хочу зразу людей заспокоїти, щоб ніхто в паніку не впадав. Процес цей буде проходити з урахуванням побажань людей, ніхто не буде кинутий напризволяще".

За словами Валерія Мартинюка, в цьому році робота розпочалась по котельні, що знаходиться на вулиці Першого травня і дозвіл на від'єднання від тепломережі вже отримали всі будинки, які опалювалися цією котельнею. Тетяна Баранівська розповіла, що планують об'єднати кілька котелень та сподіваються на будівництво в місті нової ТЕЦ:
"В схемах оптимізації також визначається ТЕЦ. Якщо ТЕЦ буде працювати, це буде покупне тепло, вироблятися теплова енергія буде на альтернативних видах палива, конкурентної ціни вартість теплової енергії буде. Пропозиції розташування ТЕЦ – в районі Ковельського парку, військового містечка або в районі "Черемушки", – розповіла про плани отримання теплової енергії директор коростенського КП "Теплозабезпечення" Тетяна Баранівська.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: