На Житомирщині поліцейські розшукали чоловіка, якому у лісі стало зле » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині поліцейські розшукали чоловіка, якому у лісі стало зле

Автор: news_maker від 24-10-2017, 20:41, переглядів: 845

На Житомирщині поліцейські розшукали чоловіка, якому у лісі стало зле

Про те, що її 62-річний батько не повернувся з лісу, увечері 23 жовтня до поліції повідомила 30-річна жителька м. Коростишева. Уранці 24 жовтня поліцейські знайшли чоловіка у лісовому масиві. За попередньою інформацією, у пенсіонера стався інсульт, через що він не міг рухатися та відгукнутися. Нині чоловіка госпіталізовано.
За словами заявниці, після обіду її батько велосипедом рушив до лісового масиву неподалік райцентру, аби набрати свіжої води з природного джерело. За кілька годин він зателефонував дочці та повідомив, що погано почувається. Після того зв’язок обірвався.
Після марних спроб додзвонитися до батька чи самостійно його розшукати, близько 18.00 жінка звернулася до поліції.
Правоохоронці розпочали кримінальне провадження та пошуки зниклого. З місця проживання вилучили особисті речі, аби залучити до заходів службового собаку.
- Для розшуку пенсіонера ми задіяли увесь особовий склад нашого відділу, - розповідає т.в.о. начальника Коростишівського відділу поліції Олександр Гуменюк. – Однак, на жаль, через темну пору доби та погодні умови пошуки не увінчалися успіхом, службовий пес теж не зміг натрапити на слід зниклого.
Зранку 24 жовтня поліцейські відновили розшук. І вже за кілька годин правоохоронці помітили серед кущів людину, яка лежала на землі. Поруч був велосипед.

- Ми підбігли до чоловіка, назвали його прізвище та ім’я, а він розплющив очі та кивнув. Розмовляти та рухатися не міг, - розповідає начальник групи реагування патрульної поліції Коростишівського відділу Сергій Катюха. – Одразу стало зрозуміло, чому він не озивався, коли пошукові групи кликали його. Разом з інспекторами Вадимом Дубчаком та Сергієм Яремчуком ми обережно перенесли його ближче до дороги, викликавши «швидку».
Чоловіка госпіталізували до Коростишівської лікарні. За попередніми оцінками медиків, у чоловіка стався інсульт.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: