Житомирянин допоміг поліцейським затримати домушників » Новини Житомира
 
 


Житомирянин допоміг поліцейським затримати домушників

Автор: news_maker від 25-10-2017, 18:44, переглядів: 810

Житомирянин допоміг поліцейським затримати домушників

23 жовтня до поліції надійшло повідомлення про крадіжку з квартири в обласному центрі. Уважний власник оселі розповів оперативникам про підозріле «Ауді» у дворі будинку, а 24 жовтня вказаний автомобіль заявник помітив на виїзді з м. Житомира. Поліцейські перевірили транспортний засіб та осіб у ньому і вилучили докази їх причетності до крадіжки.
З квартири заявників крадіжку було вчинено у період з 9 до 16 години. За словами господаря, того дня він кілька разів повертався додому і щоразу помічав у дворі «Ауді» з іноземною реєстрацією. Незнайомців у під’їзді будинку бачив і сусід потерпілої родини.
Відтак розшуківці отримали від заявників необхідну інформацію про підозрюваних у вчиненні крадіжки з оселі.
- 24 жовтня потерпілий зателефонував до поліції та повідомив, що помітив ту ж саму «Ауді» на околиці обласного центру, - розповів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока. – Орієнтування на перевірку авто відразу було передано патрульним для оперативного реагування на ситуацію.

- Наш екіпаж прибув за вказаною адресою і дійсно поблизу одного з ресторанів на виїзді з м. Житомира знаходилась «Ауді». На місці події ми затримали для перевірки водія та пасажира авто, - розповів командир 4 роти Управління патрульної поліції в м. Житомирі Віталій Казмірчук. - Також викликали для подальших дій слідчо-оперативну групу Житомирського відділу.
Під час огляду у чоловіків було вилучено грошові кошти в іноземній валюті та пакет із відмичками. У ході подальших слідчих дій була підтверджена причетність затриманих осіб до крадіжки з квартири заявника.

Одного із підозрюваних затримано відповідно до вимог ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. З іншим, водієм авто, проведено необхідні слідчі дії.
Досудове розслідування проводиться за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 6 років.
Обоє чоловіків, до речі, жителі Донеччини 40-ка та 36-років, раніше уже притягувалися до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Житомирянин допоміг поліцейським затримати домушників
Житомирянин допоміг поліцейським затримати домушників

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: