Майже сотня призовників з Житомирщини впродовж цього тижня відправиться до військових частин » Новини Житомира
 
 


Майже сотня призовників з Житомирщини впродовж цього тижня відправиться до військових частин

Автор: news_maker від 25-10-2017, 18:53, переглядів: 1 164

Майже сотня призовників з Житомирщини впродовж цього тижня відправиться до військових частин

Про це нам повідомили в обласному військовому комісаріаті. Служитимуть призовники традиційно у різних куточках України і виконувати свій Конституційний обов’язок будуть за екстериторіальним принципом. Тобто юнаки, які проживають на Житомирщині, мають служити за її межами. Вони будуть служити на Київщині, Чернігівщині, Вінниччині та в інших областях України. Також варто відзначити, що жодний призовник не буде проходити службу у зоні проведення Антитерористичної операції. У цьому запевняє заступник обласного військового комісара полковник Олександр Рець.
"Наголошую на тому, що згідно Указу Президента, військовослужбовці стокової служби у жодному разі не залучатимуться до проведення АТО. Якщо військовослужбовець висловить побажання взяти участь у бойових діях, він має укласти контракт зі Збройними силами".

Загалом цієї осені виконувати свій Конституційний обов'язок до Збройних сил України та інших військових формувань підуть понад чотири сотні юнаків Житомирщини. 233 з них служитимуть у Збройних силах України, півтори сотні – у Національній гвардії, решта – у спеціальній військовій службі на транспорті. Також цієї осені у рамках призову на військову службу на Житомирщині підуть виконувати свій Конституційний обов'язок і майже 20 офіцерів запасу. Вони також не залучатимуться до проведення Антитерористичної операції.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: