"Союз споживачів України" перевірив супермаркети області і зафіксував масові факти продажу прострочених продуктів » Новини Житомира
 
 


"Союз споживачів України" перевірив супермаркети області і зафіксував масові факти продажу прострочених продуктів

Автор: news_maker від 12-11-2012, 16:51, переглядів: 2 789

"Союз споживачів України" перевірив супермаркети області і зафіксував масові факти продажу прострочених продуктів

Масові факти реалізації прострочених продуктів у супермаркетах Житомира, Чуднова та Бердичева виявили представники київської обласної організації "Союзу споживачів України". Про конкретні випадки виявлених порушень в нашому регіоні розповідає Тетяна Шальман – голова згаданої організації: "В тому ж таки Бердичеві знайшли халву, яка взагалі не мала маркування – хто її виготовив, коли її виготовили. Але уже з зовнішнього вигляду було зрозуміло, що вона прострочена, бо з неї просто текла вода. У Чуднові на прилавку з фасованою рибою ми знайшли продукцію прострочену, починаючи від пів року до півтора року. Що цікаво, на етикетках було вказано справжню дату виготовлення".

Не менш вражаючою виявилася ситуація з реалізацією прострочених товарів у супермаркетах обласного центру: "Що найбільше здивувало – величезна кількість прострочених дитячих солодощів – від місяця і більше – печиво, мармелад, зефір. Дитячий кефір – на ньому взагалі не було маркування – хто його виготовив і коли, строк придатності невідомий".

Тетяна Шальман радить споживачам Житомирщини не ігнорувати факти продажу зіпсованих продуктів, а звертатися до обласного Управління у справах захисту прав споживачів.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: