В Глибочицькій ОТГ відкрили оновлений дитячий садок » Новини Житомира
 
 


В Глибочицькій ОТГ відкрили оновлений дитячий садок

Автор: news_maker від 3-11-2017, 22:33, переглядів: 1 599

В Глибочицькій ОТГ відкрили оновлений дитячий садок

В дошкільному навчальному закладі "Веселка" виконали необхідні роботи і тепер до садочку може ходити більше дітей, розповів голова Глибочицької ОТГ Сергій Сокальский:
"Ми провели реконструкцію старого приміщення, зробили капітальний ремонт старого приміщення та добудували ще одну групу для наших дошкільнят, яка почне паралельно з старим діючим приміщенням працювати. Чому виникла потреба в добудові – тому що на протязі багатьох років зросла народжуваність в нашій територіальній громаді і не вистачає місця, щоб наші дітки відвідували дошкільний заклад. А проблема з містом Житомиром, що не завжди хочуть брати наших діток в дошкільні навчальні заклади міста Житомира".

Рішення про реконструкцію та добудову прийняли рік тому, каже очільник ОТГ. В результаті до двох груп, розрахованих загалом на 40 дітей, додалася ще одна – на 20 дітей.
В наступному році планують розширити дитячий садочок в селі Студениця, яке також входить до складу Глибочицької ОТГ, є така потреба і в Кмитові. В цілому в Житомирському районі робота по розширенню мережі дошкільних закладів триває і згортати її не збираються:
"За останні два-три роки у нас багато відкрилось і дитячих садочків, і додаткових груп і скоро, найближчим часом будемо відкривати ще одну групу у Високій Печі. В наступному році планується будувати дитячій садочок і у Вертокіївці, і у Миролюбівці", – розповів голова Житомирської райдержадміністрації Сергій Микитюк.



В Глибочицькій ОТГ відкрили оновлений дитячий садок
В Глибочицькій ОТГ відкрили оновлений дитячий садок

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: