"Житомирводоканал" повідомляє про зміну тарифів » Новини Житомира
 
 


"Житомирводоканал" повідомляє про зміну тарифів

Автор: news_maker від 7-11-2017, 09:14, переглядів: 1 046

"Житомирводоканал" повідомляє про зміну тарифів

На засіданні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, яке відбулося 2 листопада 2017 року, було прийнято рішення про внесення змін до постанови НКРЕКП від 16 червня 2016 року № 1141 щодо встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення та внесення змін до постанови НКРЕКП від 26 листопада 2015 року № 2868 щодо встановлення тарифів на централізоване постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем). На виконання вимог Закону України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання» з діючих структур тарифів вилучено витрати, пов’язані з обслуговуванням та повіркою загальнобудинкових та індивідуальних засобів обліку.
Відповідно до затверджених постанов №1343 та №1344 від 02.11.2017 року тарифи складають:
централізоване водопостачання — 5,33 грн/м³ (без ПДВ)

централізоване водовідведення — 6,09 грн/м³ (без ПДВ)

послуги з централізованого постачання холодної води (з використанням внутрішньобудинкових систем) — 5,54 грн/м³ (без ПДВ)

послуги з централізованого водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) — 6,33 грн/м³ (без ПДВ)

Ці зміни до постанов набирають чинності з дня, наступного за днем їх опублікування в офіційному друкованому виданні – газеті «Урядовий кур’єр».

Відтепер повірка індивідуальних приладів обліку води проводитиметься за кошти споживачів, тому розмір тарифів зменшився на:
- централізованого постачання та водовідведення 3 коп. (без ПДВ)
- централізованого постачання холодної води та водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) 26 коп. (без ПДВ)

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: