На Житомирщині сільська рада здала частину дитсадка під кафе » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині сільська рада здала частину дитсадка під кафе

Автор: news_maker від 7-11-2017, 19:50, переглядів: 864

На Житомирщині сільська рада здала частину дитсадка під кафе

У ході вивчення стану дотримання прав і свобод дітей у сфері охорони дитинства на території Андрушівського району, місцевою прокуратурою виявлено факт незаконної передачі в оренду частини приміщення дитячого садка строком на 49 років.
Установлено, що у 2011 році Городківська сільська рада уклала із місцевою жителькою договір оренди частини будівлі дитячого садка площею майже 170 кв.м. терміном на 49 років для облаштування кафе та торгівлі продуктовими товарами.
Однак, така оренда порушує вимоги чинного законодавства, яким передбачено використання приміщень навчальних закладів, а також земельних ділянок, будівель, споруд, обладнання тощо, які є державною або комунальною власністю, виключно для забезпечення навчально-виховного процесу.
Бердичівською місцевою прокуратурою, з метою захисту інтересів держави, заявлено позов до сільської ради та фізичної особи про визнання договору оренди приміщення дитячого садка площею майже 170 кв.м. недійсним, який Андрушівським районним судом задоволено у повному обсязі.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: