В Малинському районі вчора знайшли півсотні артснарядів » Новини Житомира
 
 


В Малинському районі вчора знайшли півсотні артснарядів

Автор: news_maker від 14-11-2017, 18:43, переглядів: 680

В Малинському районі вчора знайшли півсотні артснарядів

Піротехніки, які приїхали на місце, знайшли ще. Розповідає фахівець прес-служби Управління ДСНС у Житомирській області Павло Франчук:
"Одразу 20 вибухонебезпечних предметів виявлено учора в с. Слобідка Малинського району. Знахідками виявились артилерійські снаряди часів минулих війн. Під час проведення піротехніками пошукових робіт усього виявлено 51 вибухонебезпечний предмет. Сьогодні група піротехнічних робіт Управління ДСНС Житомирщини знищить боєприпаси у спеціально відведеному для цього місці. Рятувальники нагадують! Помітивши вибухонебезпечний предмет або щось зовні схоже на нього – негайно телефонуйте за номером «101». Заборонено: чіпати, розбирати чи розпилювати боєприпаси, переносити та перекочувати їх з місця на місце. Бережіть своє життя та життя оточуючих!".

За минулу добу в Житомирській області оперативно-рятувальними підрозділами зареєстровано 7 повідомлень про надзвичайні події чи загрозу їх виникнення. Серед них 1 пожежа, 2 ДТП. Та 1 випадок виявлення вибухонебезпечних предметів. Двічі підрозділи ДСНС Житомирщини виїжджали для надання допомоги населенню та іншим службам.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: