На Житомирщині поліція затримала на хабарі голову сільської ради » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині поліція затримала на хабарі голову сільської ради

Автор: news_maker від 16-11-2017, 11:52, переглядів: 1 304

На Житомирщині поліція затримала на хабарі голову сільської ради

15 листопада працівники Управління захисту економіки в Житомирській області ДЗЕ Нацполіції, Слідчого управління ГУНП та обласної прокуратури затримали голову однієї із сільрад Коростенського району під час одержання ним неправомірної грошової вигоди. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження.
41-річний сільський голова вимагав від жителя м. Коростеня грошову винагороду за безперешкодний видобуток надр (землі та піску) на території сільради. Відомо, що це не перший його «платний дозвіл» на таку діяльність. У рамках кримінального провадження поліцейські з’ясували, що фігурант вже отримав раніше майже 6 тисяч гривень.

Момент передачі чергового траншу у 3 тисячі гривень був ретельно задокументований правоохоронцями, а фігурант затриманий «на гарячому». Під час огляду у нього було вилучено предмет хабара.

Триває розслідування кримінального провадження за ч.3 ст.368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.
За подібні дії чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

На Житомирщині поліція затримала на хабарі голову сільської ради

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: