У Коростишеві троє місцевих жителів побили чоловіка та утримували його в автомобілі » Новини Житомира
 
 


У Коростишеві троє місцевих жителів побили чоловіка та утримували його в автомобілі

Автор: news_maker від 16-11-2017, 12:18, переглядів: 885

У Коростишеві троє місцевих жителів побили чоловіка та утримували його в автомобілі

Подія мала місце уночі 13 листопада у м. Коростишеві. Троє місцевих жителів завдали тілесних ушкоджень своєму знайомцю, а потім силою утримували його у своїй автівці. У рамках досудового розслідування поліція встановлює усі причини та обставини злочинів.
Про госпіталізацію у реанімаційне відділення лікарні 36-річного жителя м. Коростишева до місцевого відділу поліції повідомили медики. У чоловіка було діагностовано тяжкі травми голови та тіла.
Під час попереднього з’ясування обставин потерпілий указав, що його побили декілька осіб. Було встановлено, що чоловік на вулиці поконфліктував зі своїм 46-річним родичем. Після того до суперечки приєдналися ще двоє осіб. Унаслідок словесної перепалки виникла бійка – і троє з учасників нанесли тяжкі тілесні ушкодження потерпілому. Потому силою всадили його в автомобіль і відвезли на іншу вулицю міста. Туди врешті викликали «швидку», а самі поспішили зникнути.
У рамках розпочатого одразу за двома статтями Кримінального кодексу України досудового розслідування (ч.1 ст.121 та ч.2 ст.146) поліція проводить комплекс необхідних заходів, направлених на встановлення усіх обставин та причин. Правоохоронці встановили також, що, окрім зазначеного вище 46-річного жителя райцентру, до вказаних злочинів причетний 18-річний син останнього. Місцезнаходження обох з’ясовано, з ними проводяться слідчі дії. Особа третього учасника події нині встановлюється. Попередньо, причиною першочергового конфлікту між родичами стала спільна спадщина.
За чинним законодавством за подібні протиправні дії винуватцям може загрожувати від 7 до 10 років ув’язнення.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: