Дату відкриття Центрального стадіону у Житомирі обіцяють назвати після 10 грудня » Новини Житомира
 
 


Дату відкриття Центрального стадіону у Житомирі обіцяють назвати після 10 грудня

Автор: news_maker від 23-11-2017, 21:38, переглядів: 1 475

Дату відкриття Центрального стадіону у Житомирі обіцяють назвати після 10 грудня

Це питання вкотре було підняте під час представлення нового тренера ФК "Полісся". Голова облдержадміністрації Ігор Гундич пояснив, що попередньо озвучені плани завершити реконструкцію в листопаді цього року не вдалося здійснити через те, що саму реконструкцію вирішили зробити більш масштабною:
"Коли я почав розбиратися, що входило в ту реконструкцію другої черги, я зрозумів, що в принципі, крім відновлення трибун і нового газону, тут більше нічого не мало відбутися. Я уявив себе на місці вболівальника, який прийшов би і ми йому тут "впарювали", що ми відновили стадіон. Так, ми відновили площадку і ми відновили трибуни. Коли я чітко, детально вник в проект, я взагалі сказав, як можна було погодитися на другу тільки чергу? Відповідно ми додатково в проект включаємо благоустрій повністю тієї території. яка за стадіоном, це вхідна група, це тенісні корти, площадка для штовхання ядра, підігрів стадіону, полив".

За словами Ігоря Гундича, найближчими днями він матиме чіткий графік робіт і після цього можна буде говорити про терміни і дати. Міський голова Житомира Сергій Сухомлин анонсував події, пов’язані з футбольним клубом, додавши, що це буде приводом повернутися до питання відкриття стадіону:
"Думаю, що у вас ще буде час поставити це питання десь після 10 грудня, у нас там згідно плану, проходить тендер на придбання автобусу і, думаю, після десятого ми будемо вручати команді автобус і форму, і можна буде повторно поставити це питання з більш чіткими термінами, з більш чіткими планами", – сказав міський голова Житомира Сергій Сухомлин.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: