В Житомирі виконком затвердив вартість проїзду в маршрутках в розмірі 5 гривень » Новини Житомира
 
 


В Житомирі виконком затвердив вартість проїзду в маршрутках в розмірі 5 гривень

Автор: news_maker від 24-11-2017, 19:34, переглядів: 1 221

В Житомирі виконком затвердив вартість проїзду в маршрутках в розмірі 5 гривень

Рішення повинно вступити в силу з 1 грудня за умови, що до цього часу автоперевізники обладнають маршрутки валідаторами. Ці засоби автоматизованої оплати проїзду в кількості 175 штук цього ж дня рішенням виконкому передаються від ТТУ іншому комунальному підприємству "Житомиртранс", який і буде надавати їх в оренду автоперевізникам. Заступник міського голови Дмитро Ткачук каже, що до 1 грудня часу для встановлення валідаторів всім вистачить:
"Сьогодні приймається рішення і ми маємо формально за три дні всі можливості забезпечити його виконання".

"Давайте звернемося до перевізників – ви готові до 1 грудня встановити? Готові чи ні? Технічно все, готові, так? Ми можемо проголосувати з таким формулюванням: тариф вступає з 1 грудня, але тільки після фактичного встановлення валідаторів в маршрутних автобусах", – вніс пропозицію міський голова Сергій Сухомлин.

Вона й була підтримана тринадцятьма членами виконкому (повний склад виконкому – 25 осіб).
Отже, за умови встановлення валідаторів, з 1 грудня цього року вартість проїзду в міських маршрутках в Житомирі становитиме 5 гривень, школярі платитимуть за поїздку 2 гривні. Вісім категорій пільговиків (учасники АТО та члени сімей загиблих учасників АТО; інваліди І та ІІ групи; діти - сироти; діти - інваліди та особи, які їх супроводжують; особи, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи — 1 категорія; учасники бойових дій та інваліди війни; діти - інваліди, захворювання яких пов'язане з Чорнобильською катастрофою; діти з багатодітних сімей) матимуть право їздити безкоштовно впродовж всього часу роботи маршруток, решта категорій – з 10.00 до 16.00. Вартість проїзду в електротранспорті становитиме 3 гривні.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: