На обліку в Центрі ювенальної пробації Житомира перебуває 10 неповнолітніх » Новини Житомира
 
 


На обліку в Центрі ювенальної пробації Житомира перебуває 10 неповнолітніх

Автор: news_maker від 24-11-2017, 21:12, переглядів: 1 044

На обліку в Центрі ювенальної пробації Житомира перебуває 10 неповнолітніх

Систематична робота з неповнолітніми, які засуджені до покарання без обмеження волі, один з провідних напрямків в роботі органів Житомирського міського відділу з питань пробації. На цьому наголошує керівник сектору ювенальної пробації цієї структури Катерина Камлук:
"На обліку Центру ювенальної пробації міста Житомира перебуває 10 неповнолітніх (8 хлопців та 2 дівчини). Вони засуджені за крадіжки та хуліганські дії. У новому Центрі ювенальної пробації підлітки проходять корекційні програми з управління гнівом, керування емоціями, вирішення конфліктів, мають можливість для цікавого навчання та корисного дозвілля".

Центр ювенальної пробації створений у Житомирі цього року. Там неповнолітні, що отримали умовні строки, мають можливість пройти спеціальні програми, які допоможуть їм у подальшому не мати проблем із законом.
"На даний час діти проходять програму профілактики конфліктів та правопорушень серед учнівської молоді «Будуємо майбутнє разом» у рамках проекту «Реформування системи кримінальної юстиції щодо неповнолітніх в Україні У ході програми учасники залучаються повністю у процес навчання – вони виступають «акторами» а не спостерігачами, у процесі проведення тренінгу використовуються різноманітні техніки, аналізуються конкретні випадки, що спричинили злочини", – зазначає Катерина Камлук.

Додамо, що на Житомирщині на обліку у відділах пробації перебуває понад півсотні неповнолітніх, які свого часу вчинили злочин. Вони засуджені до умовного строку відбування покарання.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: