Правоохоронці розшукали водія автомобілю, який насмерть збив жінку та зник з місця ДТП » Новини Житомира
 
 


Правоохоронці розшукали водія автомобілю, який насмерть збив жінку та зник з місця ДТП

Автор: news_maker від 4-12-2017, 11:01, переглядів: 858

Правоохоронці розшукали водія автомобілю, який насмерть збив жінку та зник з місця ДТП

Уранці 3 грудня на узбіччі дороги Малин-Кочерів було знайдено тіло жінки. Згодом з’ясувалось, що ймовірною причиною смерті загиблої є дорожньо-транспортна пригода. Однак водія, причетного до ДТП, та його автомобіль поліцейським довелось розшукувати, оскільки місце події він залишив. Нині 24-річний чоловік дає свідчення у відділку.
Повідомлення про виявлення загиблої надійшло близько 8 ранку. Тіло жінки лежало у чагарнику обабіч дороги на виїзді з райцентру.
На місце події прибули слідчо-оперативні групи Малинського відділення поліції та Головного управління Нацполіції в області.
Було встановлено, що загибла 1990 року народження і проживала у м. Малині. На її тілі були видимі тілесні ушкодження, характерні для ДТП.
- Також під час огляду місця події на дорозі було виявлено уламки бамперу, фари та дзеркала, - розповів т.в.о. начальника Малинського відділення поліції Володимир Савченко. – За цими фрагментами нам вдалося ідентифікувати транспортний засіб, ймовірно причетний до дорожньо-транспортної пригоди.
У подальшому розшуківці провели перевірку автомобілів марки «Mercedes-Benz Vito», зареєстрованих на території району, та знайшли бус з характерними ушкодженнями.

- Ми встановили, що автомобіль належить 24-річному підприємцю, місцевому жителю, - продовжує Володимир Савченко. – Коли опитали чоловіка, він підтвердив причетність до події, зауваживши, що у темряві не побачив тіла збитої людини, тому й поїхав геть.
Нині триває досудове розслідування, розпочате за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Автомобіль вилучений, призначено низку екпертиз, проводяться інші слідчі дії для встановлення всіх обставин події.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: