Клуб пригод «Френд» влаштував екскурсію «По місцях, де збуваються мрії» » Новини Житомира
 
 


Клуб пригод «Френд» влаштував екскурсію «По місцях, де збуваються мрії»

Автор: news_maker від 30-12-2017, 11:21, переглядів: 1 026

Клуб пригод «Френд» влаштував екскурсію «По місцях, де збуваються мрії»

Клуб пригод «Френд» 29 грудня разом з випускниками Школи гідів Житомира провели екскурсію по місцях, де збуваються мрії.

Житомиряни та гості міста мали змогу познайомитись із сравжнісінькою Кішкою вченою, дізнатись, де в Житомирі збирались жандарми, трішечки про світське життя, про Барона де Шодуара і наш парк, про великих і відомих мрійників К.Ціалковського і С.Корольова, літаки і космос.

«Сьогодні уже наші нові гіди, ті люди, які навчаються, це уже у них перші екскурсії, які вони тематичні проводять в місті Житомирі. Ми хочемо, щоб було якомога більше авторських екскурсій, тематичних. Новорічних, космічних, літературних, якихось особистостей, і ще різних-різних. І зараз у нас одне із завдань в школі гідів розробити оглядову екскурсію автобусну містом, і авторську екскурсію»,— каже Богдан Шелестюк, організатор екскурсій Житомиром.

«На жаль, в інтернеті дуже мало інформації, і доводиться ходити по бібліотеках, як в старі-добрі часи. В архів, шукати там якісь нові дані, так, щобд це було насправді, а не просто інформація з інтернету, яка абсолютно нічим не підтверджена Щоб була достовірна інформація»,— зазначає Тетяна, студент школи гідів.

Команда гідів обіцяє й надалі проводити подібні інформативні походеньки Житомиром. Оглянути місто запрошують і дітей, і дорослих

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: