Поліція нагородила чоловіків, які врятували від зґвалтування дівчинку » Новини Житомира
 
 


Поліція нагородила чоловіків, які врятували від зґвалтування дівчинку

Автор: news_maker від 10-01-2018, 11:04, переглядів: 959

Поліція нагородила чоловіків, які врятували від зґвалтування дівчинку

9 січня керівник Управління превентивної діяльності ГУНП Олександр Ляхович та начальник Новоград-Волинського відділу поліції Юрій Кононенко вручили Подяки та цінні подарунки жителям райцентру, які 5 січня затримали молодика під час спроби зґвалтувати дитину.

Подія сталася 5 січня близько 12.00.

- Ми працювали на даху приватного будинку і випадково побачили, що якийсь незнайомець буквально вхопив дівчинку, років 9-10, яка йшла дорогою, і потягнув у хащі на пустирі, - розповідає Богдан Осінський – Ми вирішили спуститись і перевірити з хлопцями, що відбувається.

Коли чоловіки вийшли на вулицю і почали наближатись до місця події, незнайомець, який на той момент повалив дитину на землю та однією рукою затис дівчинці рот, їх помітив і кинувся тікати.

Молодика швидко наздогнали та затримали, а згодом передали поліцейським, які прибули за викликом. Нині йому оголошено про підозру у вчиненні замаху на зґвалтування (ч.3 ст. 15, ч. 4 ст. 152 ККУ) та взято під варту.

А небайдужих і уважних звягельчан Вадима Загривого, Богдана Осінського, Леоніда Іванова та Сергія Шапрана поліцейські відзначили Подяками і цінними подарунками.

- Спасибі за швидке реагування на ситуацію та затримання підозрюваного у вчиненні кримінального діяння, - сказав керівник Управління превентивної діяльності ГУНП Олександр Ляхович. – У кожного з нас є діти і їх безпека не завжди залежить лише від батьків. Інколи, як у цьому випадку, небайдужість і відповідальність, здавалося б, сторонніх людей рятує від біди.

Подякував чоловікам і керівник місцевого відділу поліції Юрій Кононенко, який відзначив їх активну життєву позицію та бажання протистояти злочинності.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: