У Новограді-Волинському поліцейські нагородили підлітків за порятунок людини » Новини Житомира
 
 


У Новограді-Волинському поліцейські нагородили підлітків за порятунок людини

Автор: news_maker від 6-02-2018, 19:41, переглядів: 770

У Новограді-Волинському поліцейські нагородили підлітків за порятунок людини

5 лютого поліцейські місцевого відділу поліції відзначили Подяками та цінними подарунками чотирьох учнів колегіуму, які наприкінці січня врятували 21-річного жителя району від падіння з мосту. Аби привітати підлітків, поліцейськи прийшли до навчального закладу.

Четверо друзів, Юрій Юцик, Володимир Трофимчук, Нікіта Кукуріка та Сергій Воловик, того вечора поверталися додому, коли побачили на мосту двох чоловіків. Один з них переліз через перила та почав по металевих поручнях, тримаючись лише руками, спускатись донизу, однак, не впоравшись, зірвався та впав на лід.

Його товариш збирався виконати ті ж дії та уже перемахнув через поручні мосту. Однак у ситуацію вчасно втрутились підлітки, які стали випадковими свідками падіння першого з друзів.

Вони кинулись витягати з небезпечного місця другого чоловіка, який перебував явно у нетверезому стані. Для його товариша хлопці викликали швидку, проте, на жаль, від отриманих травм чоловік загинув відразу.

- Спасибі батькам та вчителям за добре виховання дітей, а самим хлопцям – за сміливість, небайдужість та рішучість, - сказав начальник Новоград-Волинського відділу поліції Юрій Кононенко, вручаючи учням Подяки правоохоронців у присутності однокласників, друзів та вчителів. – Такими й мають бути справжні чоловіки, які вміють рятувати та захищати.

Водночас Юрій Кононенко побажав, аби подібних історій в житті хлопчаків більш не траплялось.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: