У Житомирі поліція охорони «на гарячому» затримала злодія-рецидивіста » Новини Житомира
 
 


У Житомирі поліція охорони «на гарячому» затримала злодія-рецидивіста

Автор: news_maker від 26-02-2018, 12:18, переглядів: 1 295

У Житомирі поліція охорони «на гарячому» затримала злодія-рецидивіста

Уночі 26 лютого поліцейські охорони, оперативно приїхавши на спрацювання сигналізації в одному з охоронюваних магазинів обласного центру, затримали молодика, який намагався угнати з торгового закладу скутер. З’ясувалося, чоловік є фігурантом кримінальних проваджень за вчиненими близько півсотні подібних фактів і перебуває під домашнім арештом. Нині поліція ініціює затриманому рецидивісту взяття під варту.

Близько 1 години ночі черговий наряд поліцейських охорони отримав повідомлення про спрацювання тривожної сигналізації з одного з охоронюваних магазинів, розташованих на центральній вулиці обласного центру. Для перевірки уже за кілька хвилин правоохоронці прибули на місце події.

За вказаною адресою поліцейські помітили невідомого чоловіка, який з приміщення магазина виводив скутер. На появу правоохоронців молодик відреагував втечею, кинувши свою здобич. Однак зникнути з місця вчинення злочину йому не вдалося. Після нетривалого переслідування поліцейські охорони затримали втікача і викликали слідчо-оперативну групу Житомирського відділу поліції.

Під час огляду місця події було встановлено, що зловмисник потрапив до приміщення, попередньо пошкодивши металопластикові двері.

– Затриманий «на гарячому» 25-річний раніше судимий житомирянин. Він і нині є фігурантом кримінальних проваджень і обґрунтовано підозрюється у причетності до понад 40 фактів крадіжок з торгівельних закладів, кафе, аптек та інших публічних місць у Житомирі. Молодик до цього часу знаходився під домашнім арештом. Нині ж ми ініціюватимемо обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, - прокоментував начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока.

Відомості про нове злодіяння внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.15 (Замах на злочин), ч.2 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) ККУ. Усі обставини з’ясовуються у рамках розпочатого кримінального провадження.

У Житомирі поліція охорони «на гарячому» затримала злодія-рецидивіста
У Житомирі поліція охорони «на гарячому» затримала злодія-рецидивіста

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: