Поліція розшукала чоловіка, який вкрав акумулятори з 8 житомирських маршруток » Новини Житомира
 
 


Поліція розшукала чоловіка, який вкрав акумулятори з 8 житомирських маршруток

Автор: news_maker від 27-02-2018, 12:32, переглядів: 837

Поліція розшукала чоловіка, який вкрав акумулятори з 8 житомирських маршруток

Уночі 25 лютого раніше судимий житомирянин викрав з маршруток, що використовуються для перевезення пасажирів на міських транспортних лініях, акумуляторні батареї та вивіз їх вантажівкою. Викрити зловмисника оперативникам поліції допомогли камери відеоспостереження. Викрадені акумулятори у нього вилучені. Розпочато досудове розслідування.

25 лютого до Житомирського відділу поліції надійшло повідомлення про крадіжку акумуляторів з 8 автомобілів маршрутних таксі. Працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що злочин було вчинено цієї ж ночі, коли транспортні засоби знаходилися на території одного з автотранспортних підприємств. На всіх обікрадених маршрутках поліція задокументувала пошкодження кришок капотів.

– У ході першочергових заходів, направлених на розкриття цих крадіжок, оперативники підрозділу кримінальної поліції серед іншого проаналізували й записи камер відеоспостереження. Було ідентифіковано транспортні засоби, що у визначений час виїжджали з території підприємства і перевірені їх власники, - розповів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока.

Під час такої перевірки поліція й викрила у причетності до крадіжок 50-річного раніше судимого жителя обласного центру. Виявилося, чоловік вантажівкою ЗІЛ-130 вивіз з території автопідприємства акумуляторні батареї. Викрадене було виявлено в автівці і нині разом з нею вилучено поліцією.

Усі обставини з’ясовуються у рамках розпочатого за ч.1 ст.185 (Крадіжка) ККУ кримінального провадження. За вчинене чоловікові може загрожувати від штрафу і аж до позбавлення волі строком до 3 років.

Поліція розшукала чоловіка, який вкрав акумулятори з 8 житомирських маршруток

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: