В Житомирі планують створити портал відкритих даних » Новини Житомира
 
 


В Житомирі планують створити портал відкритих даних

Автор: news_maker від 5-04-2018, 18:44, переглядів: 775

В Житомирі планують створити портал відкритих даних

За задумом, там будуть міститися дані про те, хто і де працює в міській раді, інформація про витрати на утримання виконавчих органів міськради, про хід пленарних засідань, інформація про депутатів, відомості про використання бюджетних грошей, фінансова звітність та інша важлива інформація.
П'ятого квітня, заступник міського голови Світлана Ольшанська підписала Меморандум про співпрацю щодо відкритих даних між Житомиром, Державним агентством з питань електронного врядування України та Фондом "Євразія".
"Портал суттєво спростить доступ до важливої інформації і стане єдиною точкою входу для городян, що бажають отримати інформацію з різних аспектів життя в місті", – зазначила Світлана Ольшанська.

Інформація на порталі буде структурована за такими підрозділами: будівництво, дозвілля та відпочинок, культура, молодь та спорт, стандарти, транспорт, освіта, фінанси та бюджет, охорона здоров’я, безпека, планування міста. Перед остаточним визначенням переліку даних, які будуть опубліковані на порталі, міська влада буде проводити консультації з громадськими активістами, експертним середовищем та розпорядниками даних.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: