Вихованців Денишівського дитбудинку приїхав вітати радник Президента України » Новини Житомира
 
 


Вихованців Денишівського дитбудинку приїхав вітати радник Президента України

Автор: news_maker від 17-12-2012, 19:47, переглядів: 2 013

Вихованців Денишівського дитбудинку приїхав вітати радник Президента України

З понеділка у дитячих навчальних та виховних закладах області розпочалися ранки – до Дня святого Миколая. Свято зустріли і в Денишівському дитячому будинку. Сьогодні в ньому виховують 40 дітей віком від 2 до 7 років, але ще недавно їх було майже двічі більше. За рік у різні сімейні форми виховання влаштували 30 малят. 12 з них були усиновлені, стільки ж потрапили до прийомних родин, двоє знайшли опікунів, решта – повернулись до своїх батьків.

"Для дітей головне – тато і мама, - каже директор дитячого будинку Галина Шпак. – І ми намагаємося їм компенсувати любов найближчих в світі людей – батьків": "Ми оточуємо їх любов'ю, турботою та піклуванням, вони щасливі, але їм потрібно побільше спілкуватися із людьми для швидшої адаптації в суспільстві. Тому ми раді, коли до нас у будинок приїздять гості".

Напередодні 19 грудня до дитячого будинку в Денишах завітало одразу два Миколая – один казковий, з ватяною бородою, інший – справжній, із подарунками. Останній – це радник Президента України Микола Дем'янко: "Мені поталанило, що мої батьки назвали мене Миколою. А бабуся і дідусь, які мене виховували, сказали – Миколо, людям роби добро! Сьогодні я тут. І хочеться наголосити на тому, що давати увагу і любов дітям потрібно не лише на свята, а кожен день. Сьогодні політика президента України – зробити все для дітей, щоб завтра вони були достойними громадянами нашої держави".

В подарунок маленькі жителі дитячого будинку отримали ляльку чи машину та солодощі й фрукти. Для закладу привезли кондиціонери і набори іграшок. А ще для малят силами студентів житомирського Коледжу культури та мистецтв була підготовлена театралізовано-ігрова програма: "Ми підготували виставу спеціально для цієї вікової групи дітей. Ми розкриваємо глобальні питання, такі як добро і зло. Ми закликаємо дітей, щоб вони робили тільки добрі справи".

Свято для дітей влаштували їхні давні шефи – Молодіжна громадська організація "Молоді регіони". Перший раз вони завітали до будинку 4 роки тому і відтоді не втрачають момент, аби приїхати до малят з розвагами та гостинцями.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: