Чуднівському табору "Корчагінець" виділили 250 тисяч гривень для підготовки до літнього сезону » Новини Житомира
 
 


Чуднівському табору "Корчагінець" виділили 250 тисяч гривень для підготовки до літнього сезону

Автор: news_maker від 12-04-2018, 12:34, переглядів: 1 302

Чуднівському табору "Корчагінець" виділили 250 тисяч гривень для підготовки до літнього сезону

Цей дитячий заклад розташований у селі Троща – в старовинному парку, який є пам'яткою садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення. На території знаходяться будиночки для проживання дітей, їдальня, медпункт, спортивний комплекс, ігровий і танцювальний майданчики, футбольне поле, тенісні корти та інші приміщення.
Належне утримання усіх цих об’єктів потребує значних матеріальних ресурсів, а тому фінансова підтримка з районного бюджету дуже важлива та доречна, наголошує виконувач обов’язків директора комунального підприємства "Чуднівський спортивно-оздоровчий табір" Лілія Павленко:
"Це дасть змогу поліпшити нашу матеріально – технічну базу, закупити необхідне обладнання та спортивний інвентар, а також провести ремонтні роботи".

Щороку в таборі відпочиває значна кількість школярів пільгових категорій – діти-сироти; діти, позбавлені батьківського піклування; із багатодітних та малозабезпечених сімей; діти учасників АТО. Окрім юних чуднівчан, курс оздоровлення а ввідпочинку тут також проходять учні з інших районів області, зокрема, вихованці інтернатних закладів для дітей з функціональними обмеженнями.
Для комфортного та якісного відпочинку школярів під час літніх канікул нині в таборі вже виконано цілу низку робіт з благоустрою та ремонту приміщень, каже Лілія Павленко:
"Власними силами здійснено ремонт медичного пункту, кімнати для вихователів, будиночків, дерев’яні конструкції яких обробили вогнезахисною сумішшю. Також ще потрібно демонтувати дерев’яні панелі в обідньому залі та встановити в таборі систему сигналізації протипожежної безпеки".

Додамо, що торік у Чуднівському спортивно-оздоровчому таборі протягом трьох змін відпочило майже 350 дітей. Загалом, за літній сезон заклад може оздоровити більше 450 школярів.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: