В обласному центрі з'явиться ще один майданчик для міні-футболу » Новини Житомира
 
 


В обласному центрі з'явиться ще один майданчик для міні-футболу

Автор: news_maker від 19-04-2018, 16:23, переглядів: 1 337

В обласному центрі з'явиться ще один майданчик для міні-футболу

Житомир став одним із 14 міст України де з'являться поля для аматорського футболу, зроблені за сучасними європейськими стандартами. Фінансує будівництво європейська компанія "ТОТАЛ МАРКЕТИНГ ЕДЖЕНСІ". Нове футбольне поле на вулиці Київська 59, каже начальник управління у справах сім»ї молоді та спорту Житомирської міської ради Ірина Ковальчук:
"Вони вели переписку з усіма містами України і сказали, що ті, хто відгукнувся, на тих вони і спрямували свою увагу. В тому числі, і на Житомир, бо ми з ними якраз теж у минулому році переписувалися з приводу цього майданчика. Вони самі обирали адреси із того списку, який ми їм надали. Вони самі їздили і дивилися ці місця, перевіряли майданчики і обрали Київську, 59. Уже в кінці цього місяця вони мають почати займатися реконструкцією цього майданчика. Все буде зроблено за європейськими стндартами".

Всього буде покладено близько 600 квадратних метрів гумового покриття. До кінця цього місяця вже мають початися роботи з його укладання, нанесення розмітки, встановлення огорожі і футбольних воріт.

В обласному центрі з'явиться ще один майданчик для міні-футболу

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: