У Брусилівському районі чаркування завершилося вбивством » Новини Житомира
 
 


У Брусилівському районі чаркування завершилося вбивством

Автор: news_maker від 20-04-2018, 18:30, переглядів: 1 386

У Брусилівському районі чаркування завершилося вбивством

Фатальна подія трапилася надвечір 19 квітня у Брусилівському районі. У ході раптової суперечки господар будинку жорстоко розправився з гостем, з яким до того упродовж дня вони з дружиною чаркували. Винуватцю загрожує позбавлення волі строком до 15 років.

Близько 18 години до Брусилівського відділення поліції зателефонувала жителька с. Ставища і нетверезим голосом повідомила, що вбила людину. Про обставини жінка не повідомила, а з плутаних пояснень було зрозуміло лише те, що подія сталась у її будинку і вбитого заявниця не знає.

На місце події виїхали слідчо-оперативні групи Головного управління Нацполіції Житомирщини та Брусилівського ВП ГУНП. У хаті правоохоронці дійсно побачили понівечене тіло чоловіка, господиню, яка спала на стільчику, і її чоловіка, який теж перебував у неадекватному через кількість вжитого алкоголю стані.

– Загиблим виявився 47-річний місцевий житель, який, як з’ясувалося згодом, того дня зранку зайшов на гостини до подружжя. Його тіло для встановлення причин смерті було направлено на судово-медичну експертизу. Допитати обох з подружжя одразу ж виявилось неможливим, оскільки і чоловік, і його дружина перебували у стані сильного алкогольного сп’яніння. Про хмільне застілля і конфлікт, який очевидно відбувався між його учасниками у кімнаті, свідчила обстановка, - розповів начальник Брусилівського відділення поліції Сергій Цівончук.

Відтак, поки медики приводили до тями чоловіка та жінку, оперативники кримінальної поліції зібрали свідчення та докази причетності до вбивства господаря будинку. Згодом він сам визнав свою вину, однак чітко пояснити причини конфлікту не зміг.

Усі обставини нині встановлюються у рамках розпочатого за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) ККУ кримінального провадження. За позбавлення життя іншої людини чоловікові загрожує до 15 років ув’язнення.

У Брусилівському районі чаркування завершилося вбивством
У Брусилівському районі чаркування завершилося вбивством

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: