Жіночі рюкзаки - головний тренд 2018 року » Новини Житомира
 
 


Жіночі рюкзаки - головний тренд 2018 року

Автор: news_maker від 7-05-2018, 18:43, переглядів: 2 744

Жіночі рюкзаки - головний тренд 2018 року

Цього року рюкзаки склали серйозну конкуренцію жіночим сумкам. Зручні, компактні, легкі, з ефектними малюнками і бахромою - з ними кожна дівчина виглядає молодше і цікавіше. Серед величезного розмаїття яскравих моделей ви обов'язково виберіть те, що підходить вашому настрою і стилю. А щоб спростити для вас це завдання, ми підібрали 10 найактуальніших моделей цього року.

№1. Елегантна класика. Якщо подобається в речах строгість і лаконічність, вибирайте класичні моделі з натуральної та штучної шкіри без будь-яких декоративних елементів. "Купить рюкзак в Киеве недорого" можна від брендів Traum, Yes Weekend та Tucano. Такі моделі можна носити з будь-яким одягом: від спортивної куртки до елегантного пальто в стилі Casual. Особливою вишуканістю відрізняються рюкзаки світлих відтінків.

№2. Бахрома. Цей декор - тренд 2017-2018. Якщо хочете створити по-справжньому модний образ, обов'язково купіть рюкзачок з бахромою. Такий аксесуар знайдеться в асортименті англійського бренду Yes Weekend.

№3. Квітковий принт. Цей гарячий тренд не може не подобатися. Він ніжний, романтичний і життєрадісний. Квіти на рюкзаку - це саме те, що потрібно навесні і влітку. Такий аксесуар додасть вашому образу особливої ​​жіночності і ніжності. Він відмінно поєднується з шортами, міні-спідницями, повітряними сукнями, джинсами і футболками. Якщо хочеться чогось дійсно незвичайного і привертаючого уваги, обирайте рюкзаки Yes Weekend з аплікаціями 3D квітів.

№4. Геометрія. Геометричні принти вже який рік на піку популярності, так що не пропустіть можливість купити рюкзак з цим оригінальним дизайном. Такі моделі ефектно виглядають з сорочками і світшотами.

№5. Пастельні тони. Нині в моді ніжність. Дотримуйтесь модних тенденцій і вибирайте рюкзаки пастельних тонів. Пудровий, лимонний, ніжно-рожевий, лавандовий - ці відтінки будуть вельми до речі. Купити такі моделі можна за адресою https://podushka.com.ua/.

Як правильно носити рюкзак

Щоб створити правильний модний образ, дотримуйтесь головного правила: рюкзаки з малюнками носіть з однотонним одягом, тоді як наряди з принтами найкраще поєднувати з однотонними аксесуарами. Щоб створити ніжний і лаконічний look, це правило можна порушити і носити однотонний одяг з однотонними рюкзаками.
Головним кольором цього року названий рожевий кварц. З аксесуарами в цьому кольорі ви будете завжди виглядати жіночно і привабливо.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: