В Житомирі офіційно відкривається купальний сезон » Новини Житомира
 
 


В Житомирі офіційно відкривається купальний сезон

Автор: news_maker від 1-06-2018, 12:27, переглядів: 665

В Житомирі офіційно відкривається купальний сезон

З 1 червня 2018 року в місті офіційно відкривається купальний сезон. До початку сезону виконавчими органами міської ради у відповідності до Правил охорони життя людей на водних об’єктах України проведено комплекс заходів, направлених на підготовку дорослого та дитячого міських пляжів, забезпечення безпечних умов для відпочинку населення на воді.

Акцентуємо увагу громадян міста, що в місті лише на території гідропарку офіційно визначено дорослий та дитячий пляжі, як місця для масового купання та відпочинку.

Місця відпочинку на території гідропарку забезпечені питною водою, пляжі обладнано кабінами для переодягання, здійснюється прибирання території.

Для здійснення контролю за дотриманням правил безпеки під час купання та надання першої медичної допомоги на території міських пляжів організовано щоденне чергування рятувальників та медичного працівника міської комунальної рятувальної служби на воді. Чергування буде здійснюватися до 31 серпня поточного року з 9 до 21 години. За допомогою засобів гучномовного оповіщення до відпочиваючих доводитиметься необхідна інформація стосовно температури води, заходів безпеки та правил поведінки на воді.

Звертаємось до мешканців міста з проханням купатися тільки на території дорослого та дитячого міських пляжів. З метою запобігання нещасних випадків на водних об’єктах міста слід суворо дотримуватись правил поведінки на воді.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: