Упродовж минулої доби на Житомирщині 6 мопедистів втратили свої транспортні засоби » Новини Житомира
 
 


Упродовж минулої доби на Житомирщині 6 мопедистів втратили свої транспортні засоби

Автор: news_maker від 5-06-2018, 22:01, переглядів: 822

Упродовж минулої доби на Житомирщині 6 мопедистів втратили свої транспортні засоби

4 червня до Попільнянського відділення поліції звернулась 44-річна жителька райцентру із повідомленням про викрадення її скутера «Ямаха», припаркованого біля одного з магазинів.

Першочергові заходи поліцейських дозволили швидко встановити і розшукати зловмисника та викрадений транспортний засіб. Виявилося, що чужим мопедом спокусився 41-річний житель с. Красногірки.
Усі обставини нині з’ясовує поліція у рамках розпочатого кримінального провадження.

Інші факти незаконного заволодіння мототранспортом, зареєстровані територіальними підрозділами поліції регіону протягом минулої доби, трапилися уночі. Тож зловмисники мали достатньо часу для того, аби ускладнити пошукову роботу поліції.

66-річний житомирянин повідомив до міського відділу поліції про те, що з території садового кооперативу викрадено скутер «Хонда», залишений господарем ночувати на його дачній ділянці.

21-річний малинчанин, 38-річний звягельчанин та 18-річний житель м. Радомишля уранці не виявили мопеди у дворах будинків, де вони звично залишали їх на ніч.

А у Романівському районі хтось скористався необачністю власника іноземного скутера, який залишив свій двоколісник під кафе-баром.

Інформація за вказаними фактами внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. У рамках кримінальних проваджень поліцейські встановлюють осіб зловмисників і місця знаходження викрадених транспортних засобів.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: