Квартира в житловому районі RYBALSKY — затишний будинок у серці Києва » Новини Житомира
 
 


Квартира в житловому районі RYBALSKY — затишний будинок у серці Києва

Автор: news_maker від 17-07-2018, 13:42, переглядів: 1 371

 Квартира в житловому районі RYBALSKY — затишний будинок у серці Києва 

Житловий район RYBALSKY — місце для тих, хто цінує затишок і комфорт, але не хоче залишати центр міста. Престижне розташування, продумане планування квартир, зелені зони для відпочинку і занять спортом — все це робить ЖК RYBALSKY привабливим варіантом для інвестицій.


Новий житловий район на Подолі


ЖК RYBALSKY знаходиться на Подолі та є логічним продовженням його забудови. Будується в межах вулиць Електриків та Набережно-Рибальської дороги. Проектом заплановано будівництво 9 будинків, зараз в процесі — №3, №5 і №9. Введення будинків №3 і №9 в експлуатацію очікується вже у 2018 році. Частину будинку №5 займе освітній комплекс. У новому районі вже є пішохідний бульвар, а також ведуться роботи по створенню водного каналу.

Будівлі житлового району дуже комфортабельні. Максимальну міцність домівок забезпечує монолітний залізобетонний каркас з плоскими перекриттями та стінами-діафрагмами. Завдяки навісному вентильованому фасаду забирається конденсат і волога з конструкцій, що захищає будівлю від несприятливих зовнішніх чинників.


ЖК RYBALSKY: квартири та особливості планування


У житловому районі RYBALSKY передбачено дев’ять будинків, в кожному з яких буде від 3 до 6 секцій і від 5 до 13 під’їздів. Планування квартир продумане до найменших деталей. Основний акцент зроблено на енергоощадженні, наприклад, встановлено 2-камерні енергоощадні склопакети з мікропровітрюванням. У більшості квартир є балкони і просторі коридори. Тут передбачено як однокімнатні ергономічні квартири, так і житлові приміщення для цілої родини — від 2-кімнатних до 4-кімнатних.

Мінімальна площа — 47.2 м2, максимальна — 169.5 м2. Планування квартир практичне і функціональне. Тут є спальня, кухня, ванна кімната й окремий туалет.

Передбачено наявність підземного паркінгу та надійної системи охорони.


Інфраструктура, гідна уваги


У житловому районі RYBALSKY є все необхідне для життя і відпочинку. На перших поверхах будівель будуть розміщені об’єкти комерційної нерухомості. Заплановані кафе, ресторани та салони краси. Любителям шопінгу район сподобається тим, що тут можна буде знайти модні бутики та шоуруми. У деяких будинках планується виділити приміщення для офісів, де відкриються IT-компанії, творчі майстерні та юридичні агентства.

Житловий район RYBALSKY оцінять також молоді сім’ї. У дворах будуть облаштовані ігрові майданчики для дітей. У ЖК RYBALSKY відкриється навчальний комплекс, тому батькам не потрібно буде витрачати багато часу, щоб відвезти дитину на навчання.

Також у районі запланована розвинена медична інфраструктура — аптеки, сімейні поліклініки, офтальмологічні клініки і ветеринарні кабінети.

Якщо вас цікавить актуальна вартість, планування квартир та інформація про хід будівництва ЖК Рибальський, звертайтеся до відділу продажів.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: