У Житомирі наркоман пограбував на вулиці 14-річного хлопця » Новини Житомира
 
 


У Житомирі наркоман пограбував на вулиці 14-річного хлопця

Автор: news_maker від 18-08-2018, 14:59, переглядів: 1 267

У Житомирі наркоман пограбував на вулиці 14-річного хлопця

16 серпня увечері до поліції звернувся житомирянин із повідомленням про пограбування на вулиці його 14-річного сина. Розшуківці кримінальної поліції встановили та затримали підозрюваного у вчиненні цього злочину у момент, коли він приготувався до вживання наркотиків.

За словами заявника, близько 15.10 по вул. Покровській до його сина підійшли незнайомі парубки і попросили телефон, аби терміново комусь зателефонувати. Коли підліток відмовився дати мобільний, один з хлопців раптово вихопив гаджет з кармана його штанів та втік.

Поліцейські попросили потерпілого детально описати зовнішність грабіжників та розпочали перевірку ймовірних правопорушників.

- Під час відпрацювання місця вчинення злочину та суміжних кварталів міста, розшуківці карного розшуку виявили 18-річного парубка з чужим мобільним, - розповів т.в.о. начальника Житомирського відділу поліції Олександр Прокопчук. – У момент його затримання він знаходився в під’їзді багатоповерхівки.

Поліцейські застали хлопця у момент, коли він розсипав рожевий порошок (схожий до амфетаміну) на власний телефон, формуючи так звані «доріжки».

Парубка було затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Йому оголошено про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Також у хлопця вилучено порошкоподібну речовину та вирішується питання про призначення відповідного експертного дослідження. За його результатами прийматиметься рішення щодо кваліфікації події.

Водночас за відкрите викрадення чужого майна передбачено відповідальність у вигляді ув’язнення на термін від 4 до 6 років.

У Житомирі наркоман пограбував на вулиці 14-річного хлопця

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: