Правоохоронці розшукали чоловіка, який силою відібрав телефон у студента » Новини Житомира
 
 


Правоохоронці розшукали чоловіка, який силою відібрав телефон у студента

Автор: news_maker від 13-09-2018, 11:01, переглядів: 762

Правоохоронці розшукали чоловіка, який силою відібрав телефон у студента

Наприкінці липня до поліції звернувся студент одного з навчальних закладів обласного центру з повідомленням про грабіж. У хлопця незнайомець відібрав мобільний. Днями розшуківці у результаті проведених заходів встановили і особу грабіжника, і місце знаходження гаджету.

19-річний заявник розповів поліцейським, що повертався додому пізнього вечора, коли незнайомець на одній з вулиць спочатку попросив його мобільний, щоб зателефонувати. А коли отримав негативну відповідь, то, завдавши кілька ударів студентові, вихопив гаджет з його рук і кинувся тікати.

За вказаним фактом було розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Розшуківці кримінальної поліції встановили усі обставини події, а також зібрали інші свідчення, що допомогли встановити особу грабіжника. Ним виявився 43-річний житель обласного центру. Викрадений телефон вилучений.

Підозрюваному, відповідно до законодавства України, загрожує відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від 4 до 6 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: