У Малині вже почали утеплення районного будинку культури » Новини Житомира
 
 


У Малині вже почали утеплення районного будинку культури

Автор: news_maker від 13-09-2018, 12:29, переглядів: 953

У Малині вже почали утеплення районного будинку культури

За кошти Державного фонду регіонального розвитку у співфінансуванні з місцевим бюджетом розпочали реконструкцію масштабного об’єкту – Малинського районного будинку культури.

У Малині районний будинок культури перебуває в аварійному стані і повної реконструкції потребує вже давно. На цьому наголошує голова Малинської райдержадміністрації Дмитрій Кисельчук.

За його словами, це перший об’єкт ДФРР, який реалізовується на території Малинського району. Проект реконструкції районного будинку культури розрахований на 2 роки і передбачає утеплення фасадів, капітальний ремонт покрівлі із заміною несучих конструкцій, облаштування внутрішнього туалету, проведення водоводу, заміну системи опалення, ремонт концертної зали. Загальна вартість проекту складає - 30 млн грн.

Вже розпочали роботи з реконструкції будинку культури. Наразі проведені підготовчі роботи, облаштований будівельний майданчик, завозяться матеріали та здійснюється утеплення фасаду приміщення і демонтаж даху.

У Малинському районному будинку культури планують створити історико-культурний музей та конференц-зал, замінять внутрішнє оздоблення концертної зали, змонтують нову сцену.

І хоча реконструкція об’єкту розрахована на два роки. В амбітних планах керівництва району та в сподіваннях малинчан, що оновлена головна сцена району постане перед глядачами вже наступної осені до символічної дати - 90-річчя районного будинку культури у місті Малин.

У Малині вже почали утеплення районного будинку культури
У Малині вже почали утеплення районного будинку культури

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: