Під час засідання місцевого клубу журналістів відбулася зустріч мерів Житомира трьох останніх каденцій » Новини Житомира
 
 


Під час засідання місцевого клубу журналістів відбулася зустріч мерів Житомира трьох останніх каденцій

Автор: news_maker від 25-01-2013, 20:45, переглядів: 1 549

Під час засідання місцевого клубу журналістів відбулася зустріч мерів Житомира трьох останніх каденцій

Георгій Буравков, Віра Шелудченко та Володимир Дебой ділилися із представниками четвертої влади (ЗМІ) своїми найбільшими досягненнями на посаді керівника міста. Так, Георгій Буравков зазначив, що він з командою розпочав проводити ремонти доріг, подавати до осель житомирян гарячу воду. Серед найвагоміших кроків за часів мерства Віри Шелудченко було названо реалізацію проекту освітлення міста, введення цілодобового графіку подачі води, запровадження в місті одностороннього руху транспорту. Володимир Дебой зауважив, що сьогодні влада робить акцент на введенні енергозберігаючих технологій в житлово-комунальному господарстві міста. Запрошеним гостем на зустрічі був Коростенський міський голова Володимир Москаленко. Журналісти попросили його розкрити секрет свого тривалого перебування на посаді, адже коростенський голова обіймає крісло мера вже 15 рік. У відповідь на це почули:
"Можливо це банально, але треба бути ближче до людей. Я поважаю позицію своєї громади. Я особисто я моя громада ніколи не схиляли голову ні перед губернаторами, ні перед Президентами, ні перед прем’єр-міністрами. Ми їх поважаємо і виконуємо закон, але у нас є своя думка, своя позиція. З нами можна домовитися, але не можна примусити йти нам проти своєї волі".

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: