Ігор Гундич оглянув хід ремонту доріг у Любарському районі » Новини Житомира
 
 


Ігор Гундич оглянув хід ремонту доріг у Любарському районі

Автор: news_maker від 28-09-2018, 21:19, переглядів: 1 028

Ігор Гундич оглянув хід ремонту доріг у Любарському районі

Як ремонтують дороги у Любарському районі оглянув 26 вересня голова Житомирської ОДА Ігор Гундич під час робочої поїздки.

«2018-2020 роки оголошені Президентом України роками доріг в Україні. Це не просто гасло – цим Президент проявив ініціативу і закликав робити ремонти доріг. Саме за його ініціативи був створений Дорожній фонд. Дороги розподілені на державні і місцеві. У нас в області 1600 км державних доріг та майже 7 тис. км місцевих. Перебуваючи із робочою поїздкою у Любарському районі, я не зміг не подивитися, яким чином робляться дороги і чи дійсно люди отримують задоволення від якості відремонтованих доріг», – сказав Ігор Гундич.

У Любарському районі в рамках поточного середнього ремонту відремонтували дорогу Велика Волиця–Бичева – протяжність 5 км, вартість 17 млн 820,751 тис. грн. У рамках капітального ремонту ремонтується дорога Любар–Громада – протяжність 2,04 км, вартість 7 млн 102,8 тис. грн.

Крім цього, вже відремонтована дорога Любар-Кутище через Горопаї та зараз ремонтується Любар–Печанівка в рамках експлуатаційного утримання доріг.

«На ремонт доріг в області у цьому році передбачено 617 млн грн, плюс додатково 136 млн грн від перевиконання митниці. Ми маємо бути реалістами і розуміти, що фактично 750 млн на 7 тис. км доріг це недостатньо велика сума, але маємо використати їх з користю. На наступний ми вже маємо попередні цифри і сума на місцеві дороги в області буде збільшена. Вже з квітня місця ми зможемо почати капітальні ремонти та поточні середні, а взимку утримувати дороги», – додав Ігор Гундич.



Ігор Гундич оглянув хід ремонту доріг у Любарському районі
Ігор Гундич оглянув хід ремонту доріг у Любарському районі

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: